Copenhagen » Calendar » Sir Gusche Band (d) Spiller i Gladsaxe Jazzklub at Telefonfabrikke...

Sir Gusche Band (d) Spiller i Gladsaxe Jazzklub at Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus

Courtesy of JazzDanmark | Posted on October 21, 2014

Where

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus
Telefonvej 8
Søborg
Map
3954 2030

When

Fri, March 13, 2015
21:00

At Door

Medl. 50 kr. ikke medl. 80 kr. DKK

Musicians


Sir Gusche Band (D), Trommer, trompet og vokal, banjo og vokal, bas og vokal, trombone, Sören Pehrs, klarinet og vokal, Tilo Wedell, Joachim König, Klaus ’Gusche’ Beyersdorff, Oliver Küntzel, Reiner Ahrens

About

Sir Gusche Band er det ældste nuspillende jazzband i Berlin. Bandet blev stiftet i 1961 af klarinettisten, Klaus ’Gusche’ Beyersdorff.
Bandets spillestil er New Orleans Revival Jazz, og den musikalske indflydelse er ikke mindst hentet fra amerikanske og engelske bands.
Det tyske band er berejst – i Europa og USA. Der er blevet spillet i ’Preservation Hall’, New Orleans, og musikerne besøger fortsat jazzens fødeby for at holde trit med den musikalske udvikling. I Danmark er der i årenes løb blevet optrådt i jazzklubber og på festivaler – fra Rømø til Allinge.
Sir Gusche Band har udgivet en halv snes CD’er og i øvrigt medvirket i både radio- og TV-programmer over det meste af Tyskland. Bandet spiller i dag regelmæssigt i en række kendte Berliner-jazzklubber, som fx Yorckschlösschen, Eierschale og Kaiserhof....

read more

Get more of a good thing!

Our weekly newsletter highlights our top stories, our special offers, and upcoming jazz events near you.