M. Ward (US) at JazzHouse

Where

JazzHouse
Niels Hemmingsens Gade 10
Copenhagen
3315 4700

When

Wed, August 16, 2017
23:00

Add to Calendar 2017-08-16 23:00 2017-08-16 M. Ward (US) at JazzHouse Der venter fremragende sange, en smuk stemme og suverænt guitarspil, når én af indiefolkens førende musikere, M. Ward, giver intim sensommerkoncert i Jazzhouse.

M. Ward betegnes som en af de dygtigste singer/songwritere i den amerikanske indiesfære, og med otte soloalbum i bagagen er der lagt op til en fabelagtig og intim sensommerkoncert i Københavns Jazzhouse til august.

M. Ward sammenlignes ofte med kunstnere som Damien Jurado, Cass McCombs og Conor Oberst. Og han er da også en del af musikprojektet Monsters of Folk sammen med netop Conor Oberst og Mike Mogis fra Bright Eyes, samt Jim James fra My Morning Jacket. Derudover er M. Ward den mandlige halvdel af duoen She & Him, hvis kvindelige sidestykke fyldes af skuespillerinden Zooey Dechanel.

Matthew Stephen ”M.” Ward blev født i Californien i 1973, men flyttede til Portland i Oregon efter gymnasiet. Portland er kendt for at være indiemusikkens og hipsternes højborg i USA, og har udover M. Ward kastet indiegrupper som Death Cab For Cutie, The Thermals og Spoon af sig. Da Ward var ung, lærte han sig selv at spille musik ved at spille Beatles på sin brors guitar. Allerede som 15-årig begyndte Ward at optage demoindspilninger på en analog firesporsbåndoptager. Den dag i dag bruger han den selv samme båndoptager til at indspille alt sit materiale, og indspiller derudover al sin musik analogt.

M. Ward er kendt for sin indlevelse, når han krænger sin sjæl ud med sin hæse, karakteristiske vokal. Der er altså lagt op til en smuk aften i indiefolkens tegn, når M. Ward gæster Jazzhouse til august.
JazzHouse, Niels Hemmingsens Gade 10 false MM/DD/YYYY

Tickets

SEE TICKETS

About

Der venter fremragende sange, en smuk stemme og suverænt guitarspil, når én af indiefolkens førende musikere, M. Ward, giver intim sensommerkoncert i Jazzhouse.

M. Ward betegnes som en af de dygtigste singer/songwritere i den amerikanske indiesfære, og med otte soloalbum i bagagen er der lagt op til en fabelagtig og intim sensommerkoncert i Københavns Jazzhouse til august.

M. Ward sammenlignes ofte med kunstnere som Damien Jurado, Cass McCombs og Conor Oberst. Og han er da også en del af musikprojektet Monsters of Folk sammen med netop Conor Oberst og Mike Mogis fra Bright Eyes, samt Jim James fra My Morning Jacket. Derudover er M. Ward den mandlige halvdel af duoen She & Him, hvis kvindelige sidestykke fyldes af skuespillerinden Zooey Dechanel....
read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on May 24, 2017

Join the staff. Writers Wanted!

Develop a column, write album reviews, cover live shows, or conduct interviews.