Copenhagen » Calendar » DR Big Band - Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band Feat: Django B...

DR Big Band - Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band Feat: Django Bates & Eggs Laid by Tigers at Amager Bio

Courtesy of JazzDanmark | Posted on September 22, 2017

Where

Amager Bio
Øresundsvej 6
Copenhagen
Map
2045 6001

When

Thu, November 9, 2017
23:00

Get Ticket

About

Den sprudlende jazz-original Django Bates har nyfortolket rockhistoriens mest legendariske album. The Beatles’ Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band fik ikon-status allerede ved udgivelsen, og begejstringen har ikke lagt sig siden. Forvent en spektakulær, jazzet version af det 50 år gamle album fra Bates og DR Big Band.

Django Bates er komponist og multi-instrumentalist og blevet kaldt ’den britiske jazz-scenes løse kanon’, og med sin uortodokse tilgang til musikken er han det oplagte valg til at arrangere det skelsættende The Beatles-album for bigband.

Allerede ved udgivelsen af Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band blev det konceptuelle album anset som et markant nybrud i musikhistorien, og i dag bliver det stadig betragtet som et af rockhistoriens absolut vigtigste udgivelser. Når DR Big Band går på scenen med albummets hits som With A Little Help From My Friends og Lucy In The Sky With Diamonds er den vanlige rytmegruppe skiftet ud med den danske trio Eggs Laid by Tigers, der også lægger vokal til Bates’ Beatles-arrangementer....

read more

Get more of a good thing!

Our weekly newsletter highlights our top stories, our special offers, and upcoming jazz events near you.