Jazz Near You

Denmark Home » Calendar » Event

Lasse Mørck's Atlas Orchestra at Giant Steps

Where

Giant Steps
Vestergade 10
Svendborg
6222 4783

When

Thu, January 25, 2018
23:00

Add to Calendar 2018-01-25 23:00 2018-01-25 Lasse Mørck's Atlas Orchestra at Giant Steps Der er ingen vej uden om Giant Steps denne aften, hvis man vil følge den unge jazzscene lige nu. Åbningskoncerten er nemlig lagt i hænderne på et af landets nye store talenter Svendborg-bassisten Lasse Mørck, der siden han forlod hjembyen for at studere musik i København har haft en nærmest kometagtig karriere bl.a. med sin anmelderroste debutudgivelse Imagining Places I’ve Never Been bestående af egne kompositioner. Men også en spændende original nykomponeret suite ligger klar til officiel premiere, som finder sted lige her og nu ved dette arrangement, og hvor et eksklusivt håndplukket hold af instrumentalister med vidt forskellige baggrunde bakker op.

Prominente navne som Løvdal og Kirk medvirker, det gør tillige tre unge musikere - den fine brasilianske guitarist Gimenes, den sprudlende cubanske percussionist Ramón og supertrompetisten Jakob Sørensen, der i fjor blev kåret som Årets Nye Jazznavn af DPA.

Musikken, som bl.a. er inspireret af Mørcks studieophold i Mexico, er flot, favnende og fantasifuld med latinamerikanske toner og rytmer tilsat komponistens helt eget jazzede udtryk. Alt bindes smukt sammen af små mytologiske fortællinger fra det ældgamle Mexico.

PLADSBESTILLING: 62 22 47 83
Giant Steps, Vestergade 10 false MM/DD/YYYY

Tickets

INFO & TICKETS

About

Der er ingen vej uden om Giant Steps denne aften, hvis man vil følge den unge jazzscene lige nu. Åbningskoncerten er nemlig lagt i hænderne på et af landets nye store talenter Svendborg-bassisten Lasse Mørck, der siden han forlod hjembyen for at studere musik i København har haft en nærmest kometagtig karriere bl.a. med sin anmelderroste debutudgivelse Imagining Places I’ve Never Been bestående af egne kompositioner. Men også en spændende original nykomponeret suite ligger klar til officiel premiere, som finder sted lige her og nu ved dette arrangement, og hvor et eksklusivt håndplukket hold af instrumentalister med vidt forskellige baggrunde bakker op. ...

read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on December 2, 2017