Jazz Near You

Denmark Home » Calendar » Event

Magic Mystery Moon with Lumholt/Becker/Dørge/Carlsen/Provis at Giant Steps

Where

Giant Steps
Vestergade 10
Svendborg
6222 4783

When

Thu, February 1, 2018
23:00

Add to Calendar 2018-02-01 23:00 2018-02-01 Magic Mystery Moon with Lumholt/Becker/Dørge/Carlsen/Provis at Giant Steps Hovedpersonerne i dette projekt er så absolut Aviaja Lumholt og Irene Becker, der sammen har skabt et gribende og flot univers. Performeren Lumholt blander på forførende vis sin helt igennem fantastiske stemme med et kropsligt udtryk af mimik og dans, som fører publikum ind i en verden af fortælling og eventyr, når hun forener sine grønlandske aner med shamankvindens dybe kraft til et nutidigt samlende musikalsk udtryk. Det er på samme tid fabulerende meditativ sang og rytmisk ekstatisk vildskab.

Musikken er dragende, drømmende og sfærisk med fine tekster af bl.a. Emily Dickson, Ib Michael og Vagn Lundby. Den rutinerede pianist Irene Becker er bl.a. kendt fra det store anerkendte New Jungle Orchestra, og det er da også to stærke kræfter herfra nemlig Pierre Dørge og Morten Carlsen, der sammen med Anders Provis er med til at løfte denne magiske måne op i de højere spirituelle luftlag, hvor alt er såre godt.
Giant Steps, Vestergade 10 false MM/DD/YYYY

Tickets

INFO & TICKETS

About

Hovedpersonerne i dette projekt er så absolut Aviaja Lumholt og Irene Becker, der sammen har skabt et gribende og flot univers. Performeren Lumholt blander på forførende vis sin helt igennem fantastiske stemme med et kropsligt udtryk af mimik og dans, som fører publikum ind i en verden af fortælling og eventyr, når hun forener sine grønlandske aner med shamankvindens dybe kraft til et nutidigt samlende musikalsk udtryk. Det er på samme tid fabulerende meditativ sang og rytmisk ekstatisk vildskab.

Musikken er dragende, drømmende og sfærisk med fine tekster af bl.a. Emily Dickson, Ib Michael og Vagn Lundby...

read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on December 2, 2017