Copenhagen » Calendar » Cüneyt Sepetçi (TR) at Alice cph

Cüneyt Sepetçi (TR) at Alice cph

Courtesy of JazzDanmark | Posted on July 14, 2018

Where

Alice cph
Nørre Allé 7
Copenhagen
Map
+45 50 58 08 41

When

Sun, November 18, 2018
00:00

About

Arabesk-melodier galore og elektronisk percussion-vanvid. Festen er fuldendt når den tyrkiske klarinet-virtuos Cüneyt Sepetçi gæster ALICE med sit nye duo line-up.

Klarinettisten Cüneyt Sepetçi har rødder i distriktet Dolapdere i det centrale Istanbul. Et distrikt, som er hjemsted for byens romaer, hvoraf mange oprindeligt har bragt traditioner med sig fra Thrakien. Samtidig er distriktet berømt for at levere musik til Istanbuls bryllupper, fester og parader, og Sepetçi er en del af byens dygtigste og mest efterspurgte musikere inden for feltet.

Med den baggrund, og efter hans forrygende koncert med bryllupsorkestret Dolapdere på Roskilde Festival i 2014, forbinder de fleste Cüneyt Sepetçi med stort anlagt tyrkisk bryllups- og festmusik. I efteråret 2018 er Sepetçi tilbage på Europa-tour i en mere nedskaleret, men bestemt ikke mindre energisk udgave. Med Volkan Severs pulserende synth som springbræt skejer Sepetçi ud i komplekse klarinetsoloer, hvis blafrende toner spiller op til det distinkte mikrotonale keyboard. Resultatet er et saftigt klangunivers af præprogrammerede lyde, arabesque-melodier og et elektronisk percussion-vanvid, der kan sætte gang i enhver fest. ...

read more

Get more of a good thing!

Our weekly newsletter highlights our top stories, our special offers, and upcoming jazz events near you.